Title

Contactlenzen

Body

Contactlenzen worden steeds vaker gedragen ter vervanging of ter afwisseling van een bril. De keuze in lenzen is de laatste jaren dan ook enorm gegroeid. Zo zijn er nu eveneens voor 45-plussers een hele reeks multifocale lenzen. Deze lenzen voorzien scherp zicht voor zowel nabij als veraf in éénzelfde lens. Je kan dus opnieuw én autorijden, werken op computer én de krant lezen met dezelfde lenzen! Ook voor mensen met astigmatisme, groot of klein, zijn er bijna geen beperkingen meer. 

 

Optiek Geyskens & LensOnline 

Voor alles wat met contactlenzen te maken heeft, werken wij samen met LensOnline, de grootste contactlenssite van België.

 

 

Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding

Door de samenwerking van LensOnline met gediplomeerde opticiens is de kwaliteit voor jou als klant steeds gegarandeerd. Wij bieden alle bekende merken bovendien aan tegen interessante internetprijzen.
 

Vakmanschap en service

De persoonlijke service en gegarandeerde kwaliteit blijft, ook al bestel je via internet. Je kan de lenzen zelfs bij ons laten aanpassen en ze dan bestellen via internet en komen afhalen. Maak gerust een afspraak en dan zoeken we voor jou de meest geschikte contactlens, mét inbegrip van een proefperiode.
 
Via interne cursussen en vervolmakingcongressen weten we trouwens perfect in te spelen op de noden en nieuwigheden van de markt.